IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Кличко се върна при гаджето, което я биеше

23 ноември 2022 14 30

Заснеха Хейдън Пенетиър заедно с Брайън Хикерсън

БГНЕС

БГНЕС

Бившата на Владимир Кличко забрави за тормоза в миналото и се върна при мъжа, който я биеше. Хейдън Пенетиър и Брайън Хикерсън бяха заснети заедно, близо три месеца след като се разделиха за пореден път.

Двойката е уловена на летище LAX в Лос Анджелис, вероятно заминавайки на почивка.

Според снимките на папараците, актрисата не се е държала приятелски с човека, който преди време не желаеше да се доближава до нея.

Пенетиър и Хикерсън са похапнали, преди да отпътуват в неизвестна посока.

Актрисата започва връзка с Брайън през лятото на 2018 г. Оттогава до момента, двамата ту се разделяха, ту се събираха. Но повратна точка в техните отношения бе кавга между тях в ресторант. Тогава Хейдън бе ударена от въпросния мъж и подаде жалба срещу него в полицията.

Блондинката призна за насилието над нея

„Беше много мрачен и сложен период от живота ми... Но много жени преминават през това, през което минах аз, и искам хората да знаят, че е добре да помолят за помощ“, сподели звездата в интервю за списание People.

Въпреки онова, което е преживяла, актрисата посочи, че е простила на бившия и поддържа приятелски отношения с него. Тогава тя посочи, че всеки може да се поучи от грешките си.

Миналата година Хикерсън уточни пред американските медии, че вече не излиза с Пенетиър. Тогава той все още бе в изпитателен срок след като през май 2020 г. бе арестуван по обвинение в домашно насилие. Въпреки твърденията, двамата отново се появиха заедно.

Бившата на Кличко разказа за живота без дъщеря им

Хейдън Пенетиър: Отказването от дъщеря ми беше най-трудното решение

Хейдън Пенетиър се завърна в Instagram

„Моята история ще даде възможност на други хора в насилствени връзки да получат помощта, от която се нуждаят и заслужават“, коментира още бившата приятелка на Владимир Кличко.

Уви, явно блондинката е решила да даде още един шанс на Брайън Хикерсън. Предстои в следващите месеци да видим дали е сгрешила.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари